Voor de duidelijkheid!!!

Voor de duidelijkheid: het vorige bericht is vandaag, 17 september, geplaatst, MAAR heeft op 20 augustus plaatsgevonden.
Aangezien we de eerste periode geen snel internet hadden, kon ik geen berichten plaatsen. Alles wat er in die tijd gebeurde, vond ik wel de moeite waard  om te delen. Vandaar dat er nu berichten opkomen die een maand geleden plaats vonden. Ik zet alles er in chronologische volgorde op en werk hard om tot de dag van vandaag te komen. Er gebeurt echter zoveel, dat dat niet gemakkelijk is, maar het komt goed, oftewel det ordner seg.
Hilsen,
Marga

image

3 thoughts on “Voor de duidelijkheid!!!

 1. Hallo Marga

  Ik ken je niet, maar ik ben een oud collega van Johan. Had net al in de gaten dat het zo in in elkaar zat, maar het is toch leuk om alles op deze manier een beetje te kunnen volgen. Gaat het goed met Johan in de school? Nog veel succes voor de toekomst.

  Gr. Marleen Hollander

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Op 17 sep. 2012 om 23:42 heeft opvei het volgende geschreven:

  > >

  Like

 2. Hallo Johan en Marja,
  Ik kreeg jullie foto’s en mail doorgestuurd via Lilian. Prachtig om te zien. Ik wens jullie heel veel succes. Prachtige foto’s van de eerste schooldag. Heel herkenbaar maar wel een stuk kleinschaliger. Een mooie school zo tussen de indrukwekkende natuur.
  Hartelijke groet,
  Elly Kusters

  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s