Het huis in Noorwegen

Tot nu toe heb ik nooit foto’s geplaatst van het interieur van ons huis in Noorwegen. Ik was van mening dat als iemand het van binnen wilde zien, dat hij/zij maar langs moest komen. En het had ook iets met privacy te maken, ik wilde niet ons hele hebben en houden publiekelijk maken. Maar omdat er nu toch niemand meer op bezoek kan komen in ons oude huis, had ik bedacht om die foto’s hier toch te plaatsen.
Voor onszelf is het een mooie herinnering, al die foto’s. Als we die foto’s nu weer bekijken, vinden we het gewoon ongelofelijk dat we zo mooi gewoond hebben!

De ingang, de hal en vanuit het kantoor.


Dit was wat wij het kantoor noemde. Hier zaten we iedere ochtend te ontbijten, met uitzicht op de rivier. We hadden ook een vogelhuisje daar staan, waar we dan vele leuke vogels zagen zoals de dompap, de goudvink, vooral heel prachtig in de winter op de witte sneeuw met zijn rode borst!!!

De keuken, net af, voor op 12 maart 2020 de lock down inging.

De woonkamer met de zit en de eettafel.

De badkamer boven. We hadden ook een badkamer beneden, maar daar heb ik geen foto’s van.

De verschillende terrassen rondom het huis.

Alle uitzichten rondom het huis.

Het was een hele mooie tijd. Verrukkelijk in de stilte en de natuur. Jammer dat corona roet in het eten gooide. Maar spijt van ons besluit hebben we absoluut niet. Het is beter zo.

4 thoughts on “Het huis in Noorwegen

  1. Ja jullie hebben daar leuk gewoond. Gelukkig zelf nog op bezoek geweest. Zullen er nog vaak langsrijden als wij bij onze dochter en haar gezin op bezoek komen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s