Laatste update en dan is alles geupdate. Siste uodate og da er alt updatert.

Herfst.
Høst.

image

image

image

En Klara natuurlijk.
Og Klara selvfølgelig.

image

Gewoon mooi vind ik.
Bare vakker tror jeg.

image

image

image

image

image

image

En Johan weer, steeds meer noorman.
Og Johan igjen, mer og mer nordman.

image

image

En op de parkeerplaats van het skicentrum, op de Trysilfjellet, waar alles nu nog verlaten, dicht en stil is. Het skiseizoen begint op 1 november.
Og på parking til skisenteret, på Trysilfjellet, hvor alt nå ennå er forlatt, lukket og stille. Skisesongen begynner 1. november.

image

image

image

4 thoughts on “Laatste update en dan is alles geupdate. Siste uodate og da er alt updatert.

 1. Lieve Marga en Johan, En met deze laatste update lijkt de herfst bij jullie al begonnen te zijn. Er zit al meer kleur in de bladeren dan hier. Naar wat ik zie bij de weerberichten is het bij jullie ook al echt kouder. Volgens mij hebben jullie het goed naar je zin daar als ik zo alle berichten lees. Het gedroomde leven met veel rust en natuur en toch evengoed het een en ander omhanden. Mijn leventje is drukker geworden door de relatie met Kees. Het ene weekend in Meerssen en het andere hier. Dat is ook erg leuk hoor. We maken mooie wandelingen daar in het heuvelland. Maar ik kan niet meer alles aan contacten onderhouden wat ik eerst deed en dat is soms wel zoeken en kijken wat echt belangrijk voor me is. Vandaag is Vera hier en dat is natuurlijk erg leuk en de kinderen staan bovenaan de prioriteitenlijst 😉 Bedankt voor al jullie berichtjes. Liefs Ans en van Vera

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Op 22 sep. 2012 om 11:04 heeft opvei het volgende geschreven:

  > >

  Like

  • Beste Marga en Johan, ik vind het fijn om de gebeurtenissen van jullie op deze manier te volgen. Johan, komt er over een tijdje ook een foto waar je trots poseert met het door jezelf geschoten wild? Het zou mij niets verbazen. Het hoort bij jullie nieuwe leven. Veel plezier samen. Ik blijf jullie volgen. Groetjes, Andy

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s