Janneke´s afstuderen en haar 25ste verjaardag

Op 21 august waren we even in Nederland om het afstuderen van Janneke bij te wonen. Ze had een masterstudie gevolgd in Communicatie aan de universiteit in Enschede. Ze moest haar thesis uitleggen en verdedigen en deed dat zo goed dat ze er een 8 voor kreeg! Afstuderen Janneke Afstuderen Janneke1 Afstuderen Janneke2-2 Afstuderen Janneke2-3 Afstuderen Janneke2 Afstuderen Janneke3 Afstuderen Janneke4 Afstuderen Janneke5 Afstuderen Janneke6 Afstuderen Janneke7 Afstuderen Janneke8 Afstuderen Janneke9 Afstuderen Janneke11 Afstuderen Janneke12 Afstuderen Janneke13 Afstuderen Janneke14-2 Afstuderen Janneke14-3 Afstuderen Janneke14-4 Afstuderen Janneke14 Afstuderen Janneke15 Afstuderen Janneke16 Afstuderen Janneke17 Afstuderen Janneke18 Afstuderen Janneke19 Afstuderen Janneke20

En op 22 augustus werd onze dochter 25 jaar jong. Hier nog enkele foto´s van die heugelijke gebeurtenis!Janneke 25Janneke 25-2 Janneke 25-5 Janneke 25-4Janneke 25-1

One thought on “Janneke´s afstuderen en haar 25ste verjaardag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s