Het nieuwe huis / nytt huset

Ineens ging het heel snel: 5 december kregen we de vraag, via messenger/Facebook, of wij diegenen waren die een kleine twee jaar geleden geïnteresseerd waren in het huis op Elvdalsvegen 2137. En wij waren diegenen. En of we nog steeds geïnteresseerd waren? En dat waren we. De mensen die destijds dit huis had gekocht, wilde weer terug naar de kust, waar zij vandaan kwamen.

Dus die week naar de bank, geen probleem. Zaterdag 12 december bezichtiging. Dinsdag 15 december hebben we een bod gedaan en dat werd geaccepteerd!!!

Nadat ons bezoek 2 januari vertrokken was zijn we begonnen met inpakken, dozen konden we lenen van Rolf en Wendy, waarvoor dank!!!

Vrijdag 8 januari alles bij de bank geregeld. Dinsdag 12 januari kregen we de sleutel. En vervolgens zijn we begonnen om een klein beetje te (laten) verven en alles te verhuizen met hulp van verschillende mensen, een aanhanger en de bus van Ola en Ingrid.

30 januari was alles zo goed als over. 31 januari hebben we het oude huis schoongemaakt en 1 februari was de officiële overdracht.

En toen woonden we ineens in een eigen huis! Hieronder volgen enkele foto´s van de buitenkant van het huis. Van de binnenkant komen geen foto´s. Diegene die nieuwsgierig is, die moet zelf maar komen kijken. Wat ik wel kan vermelden is, dat het huis een ingerichte kelder heeft, met een slaapkamer, woonkamer, hobbyruimte, en de begane grond heeft een slaapkamer, een badkamer, een aparte wc, een grooooote keuken, een kantoor, een woon/eetkamer en als slagroom op een toetje is er ook een eigen sauna. Bovendien nog een grote garage en een hytte. Dat alles op ongeveer 1400 vierkante meter.

Huis Lileng3-2 Huis Lileng3-3 Huis Lileng5-1 Huis Lileng5-2 Huis Lileng8-2 Huis Lileng11 Huis Lileng13 Huis Lileng14 Huis Lileng17 Huis Lileng18-2 Huis Lileng21-2 Huis Lileng21-4 Huis Lileng23 Huis Lileng24

5 thoughts on “Het nieuwe huis / nytt huset

 1. Nu eindelijk het hele verhaal dan gelezen; wat een avontuur! Binnen een maand zo’n beetje van het ene huis in het andere, eigenaar van je eigen huis, met hytte, sauna, grote keuken en de rest klinkt ook heel erg compleet! Super toch? Wat kan het leven soms in een keer je een wind in de rug bezorgen! Nogmaals van harte gefeliciteerd. We komen zeker een keer kijken!

  Groeten, Erik en Carolien.

  Like

 2. Lieve Marga en Johan,

  Allereerst gefeliciteerd met jullie nieuwe woning. Mooi zeg dat het gelukt is om een huis te kopen en zo te zien ook een mooi huis. Jullie keuze voor het Noorse leven wordt daarmee nog sterker. Mooi hoor. Aan de foto’s te zien zijn jullie nog aan het winteren. Wij weten dit jaar echt niet wat dat is, maar ondanks dat mag het toch voorjaar worden. Inmiddels zit ik sinds januari echt in de ww. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geniet van de vrijheid die dat met zich meebrengt. Ik moet natuurlijk wel solliciteren en ben zelfs al een keer op gesprek geweest bij een organisatie voor kinderopvang in Maastricht. Maar verder knapt mijn huis ervan op (opruimen) en mijn conditie ook (wandelen). De kinders zitten nu weer allebei in het buitenland, Guido nog in Berlijn en Vera op dit moment in Zürich waar ze een deel van haar bachelor volgt. ( Guido is nu een paar dagen in Helsinki voor een congres, leuk uitstapje voor hem) Dus wat verder in het voorjaar gaan Kees en ik een rondreisje maken door duitstalig Europa. Grappig hè dat ze nu allebei op Duitse les zitten. Een vak waar ze vroeger niks van moesten hebben. Het is leuk om te zien waar de kinderen zoal allemaal terecht komen. Dat is jullie ervaring natuurlijk ook als ik zo berichtjes zie. Vandaag kwam ik Thomas op linked in tegen als mogelijke kennis 😉 De relatie met Kees gaat lekker. Ondanks dat ik nu meer tijd heb zien we elkaar vooral in het weekend. Dat geeft doordeweeks tijd en ruimte voor eigen activiteiten. Prima zo voor mij. Zo, nu zijn jullie weer een beetje bijgepraat. Heel veel woongenot toegewenst op jullie nieuwe plek en we houden elkaar op de hoogte. Liefs Ans

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s