Het spookhuis, Hjemsøkt huset

2016-03-09Vlak bij waar we nu wonen, staat een verlaten huis. In ons gezin werd dit huis, vanaf het begin dat we in Søre Trysil kwamen wonen, het spookhuis genoemd. Je rijdt er langs van Lutnes naar Plassen.

Nu we zo dicht bij dit spookhuis wonen, kreeg ik de kans om foto´s te maken.
Als je goed kijkt, zie je nog een kledingstuk in de kamer boven hangen…wie heeft hier gewoond, welke gebeurtenissen en emoties, liefde, verdriet, boosheid, blijheid, hebben zich hier afgespeeld, wat is de reden dat het huis verlaten werd, en uiteindelijk vervallen en onderkomen. Intrigerend.

Bij de voordeur2016-03-09-8

Een bijgebouw2016-03-09-9

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s