Foto’s en bezoek

Op 1 juni 2020 hebben we nog een fietstochtje gemaakt vanuit Trysil centrum naar Strandvoldbrua, en brug voor fietsers en voetgangers, die met behulp van crowdfunding herbouwd is enkele jaren geleden.

Uitzicht op de Trysilberg vanaf het centrum.

En tussen 12 maart en 10 oktober hebben we nog 1 keer bezoek gehad van Ad en Rineke, die 1 nachtje bleven slapen. Zij waren net in de korte tijd dat Noorwegen open was op vakantie in Noorwegen en kwamen op de terugweg bij ons langs. Heerlijk avondeten met elandvlees op het westterras en ontbeten op het zuidterras.

Wat was het toch een heerlijke plek met al die verschillende buitenterrassen! En wat een uitzicht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s