Prettig nieuws!!! flott nytt!!! happy news!!!

De school in Plassen, Søre Trysil, heeft nu voldoende leerlingen en kan dus definitief starten in schooljaar 2012/2013!!! Als wij in Noorwegen zijn, de eerste week van januari, zullen we er een op drinken! Ook wordt er dan een avond georganiseerd voor de leerlingen en hun ouders om kennis te maken met Johan, de nieuwe meester! 
Skolen i Plassen, Søre Trysil, har nok elevene og kan  begynne i skoleår 2012/2013!!! Når vi er i Norge, 1. uka i januar, la oss skåle på det! Også blir det organisere en kveld for elevene og forelderne, for treffe den nye lærer, Johan! 
The school in Plassen, Søre Trysil, has enough pupils and can get started definitely in 2012/2013!!! When we are in Norway, the first week of january, we will have a toast on it! Also there will be an evening  for the pupils and the their parents to meet the new teacher, Johan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s