vier weken in Noorwegen, fire uker i Norge

 

Hei hei.

We wonen nu vier weken in Noorwegen en we genieten! De spullen zijn uitgepakt en alles staat op zijn plaats. Onze hond vind het hier ook heerlijk en regelmatig vinden we muizenlijkjes in de buurt van het huis, die gevangen zijn door onze katten, die vermaken zich dus ook prima. Het internet is alleen nog niet helemaal in orde, het duurde enkele weken voor we verbinding hadden en de verbinding die we nu hebben is nog erg traag, maar daar wordt aan gewerkt. We hebben het behoorlijk druk gehad met verhuizen, uitpakken, dingen regelen en vooral daarna uitrusten! Ook hebben we onze eerste gasten ontvangen, de familie van Eijk met drie jonge kids, die graag langer hadden willen blijven. Wij vonden het erg leuk om hen van alles hier te laten zien! En aanstaande woensdag komt onze zoon, Tomas, met vier vriendinnen logeren, waar we ons erg op verheugen.

Meer details volgen later. Ik probeer nu ook enkel foto’s te uploaden, maar weet niet of dat lukt, die komen dan de volgende keer als we sneller internet hebben. Zo tot de volgende keer!

Hei hei.

Vi bor nå tre uker i Norge og vi nyter mye! Alt er pakket ut og meste er på plass. Hunden våre liker det her også mye og vi finnes flerere døde muser, som er fanget på katter våre, så de liker det også mye her! Bare Internett er ikke ennå i orde, det ta mye tid før vi har fått det og nå er det ennå veldig langsåmt. Men det blir bedre! Vi var veldig travelt med flytting, pakker ut, å regle tinger og etterpå vi må slappe av mye! Også har vi hatt våre første gjester, familien van Eijk med tre barn, som vil gjerne bli lengre. Vi liker det mye om for å la å se alt her. Og neste onsdag kommer sønnen våre, Tomas, med fire venner, og vi gleder oss mye på det!

Flerere detaljer kommer seinere. Jeg vil prøve å uploaden noe bilder, men jeg vet ikke eller det går, det kommer enn seinere, når vi ha raskere Internett!

Så vi sees og vi pråtes!

4 thoughts on “vier weken in Noorwegen, fire uker i Norge

 1. Hoi Johan en Marga, ik was (lang geleden) aan het trimmen (zondagmorgen) en wilde nog even gedag zeggen maar jullie waren al weg, het huis was leeg. Jammer dat ik jullie niet even persoonlijk gedag kon zeggen.
  Fijn te lezen dat het goed gaat met jullie. Het is natuurlijk wennen aan zoveel nieuwe dingen. Roermond bestaat nog…… en er hangt overal een vakantiestemming, drukke terrassen, sjoemelmarkt, solarfestival en dat soort dingen. Anne en ik hebben 10 dagen door Nederland gefietst via Nijmegen, Amsterdam en de afsluitdijk weer naar het zuiden. Vanaf ’t Harde met de trein naar huis want de moeder van Anne is opgenomen in het ziekenhuis. De gezondheid van haar moeder is nu stabiel.
  Het fietsen is goed bevallen, Nederland is mooi. Alleen het camperen was toch wel erg primitief….. Het gaat jullie goed daar tussen de Noormannen, hou je goed en tot ziens, Carl.

  Like

 2. Hallo Johan en Marga, We proberen jullie belevenissen te volgen. Waar zouden we zijn zonder het world wide web. Deze website houdt het contact met hoge Noorden en jullie levend. We genieten van de foto’s en jullie ervaringen en foto’s. We kunnen ons voorstellen dat het vakantie gevoel nu nog de overhand heeft. De gasten komen en gaan in deze vakantietijd. Gaan jullie werken daar?
  Wij wensen jullie het aller beste… Geniet van al t moois.
  Lieve groet uit Obdam, Leo en Roselda

  Like

 3. Johan en Marga!
  Toch wel echt ver weg hoor, Noorwegen!
  En de wandelclub is meteen na jouw vertrek Johan niet meer wattie was…
  Afgelopen zondag hebben er maar 3 van ons deelgenomen!
  Maar ja dat kwam ook doordat sommigen naar Limburg Festival wilden. Er waren weer bijzonder fraaie voorstellingen te zien.
  Tja en onze site is dood… tenzij jij ‘m op afstand bijhoudt…
  Mocht je dat willen doen: afgelopen zondag, 12 augustus, heeft Ans S. de route gekozen: bus naar Roggel en daar aan de wandel via Leudal naar Baexem, daar weer de bus terug.
  Ben érg benieuwd naar je eerste werkervaringen!
  En naar het leven dat jullie daar leiden.
  Anyway: GENIET! EN ALLE GOEDS!
  Marjo

  Like

 4. Hoi lieve Johan en Marga tussen de beren,
  Wij wilden al met de tent richting Plassen komen…mooi niet. Lijkt me een (beren)ervaring een levende beer in je achtertuin te zien. Fijn te horen dat jullie zo gastvrij ontvangen zijn. Ik geloof direct dat jullie het geweldig naar je zin hebt daar. Hier ook alles goed, een natte dag vandaag, morgen weer 22 graden maar dat is genoeg voor ons. De vakanties zijn ten einde en de werkzaamheden van alle dag komen weer op gang. Vooral de gang naar het ziekenhuis waar mijn moeder ligt. Ze wacht op een plekje op Camillus, gesloten afdeling. Ze is heel tevreden en blij met de zorg nu, maar weet echt niet waar ze is.

  Ik ben benieuwd of deze reply aankomt bij jullie, en laat nog van me horen,

  liefs Anne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s