Nesten om Jakt- og fiskedagen i Elverum, bijna over de jacht- en visdag in Elverum.

Zaterdag zouden we naar Elverum voor de famous jakt- og fiskedagen, maar ’s morgensvroeg kregen we een sms dat er die middag grilling zou zijn bij de gapahytte bij lokalet, zelf eten en drinken meebrengen. Lokalet is het gemeenschapshuis, samfungshuset, van Lutnes en heet Oddheim. De gapahytte is een overkapping met drie dichte wanden. En grilling wil zeggen dat er gegrild kan worden. We hadden hier al eerder van gehoord, maar nog niet meegemaakt. Dus plannen omgegooid, zondag naar de jakt- og fiskedagen en zaterdagmiddag met al ons bezoek naar de grilling! Iedereen die kan uit de buurt komt dan en het is een gezellig samenzijn van jong en oud! Later bleek dat het bijzonder was dat er zoveel jonge Nederlanders waren, Tomas en zijn vriendinnen! Jaja, ze hebben indruk gemaakt!!! Lørdag skulle vi gå til famous jakt- og fiskedagen i Elverum, men i morges fikk vi smsen at det skulle være grilling ved gapahytte ved lokalet, ta med mat og drikke! Lokalet er samfungshuset fra Lutnes og heter Oddheim. Vi har hørt om det før, men vi har ennda ikke erfaring med det. Så planner endret, søndag til Elverum og lørdag i middag til grilling med besøk våre. Noen som kan kommer da og det var virkelig hyggelig å være alle sammen, ung og eldre! Senere viste det seg at det var spesielt at det var så mange unge Dutch, Tomas og venninnene hans! Ja, de har imponert!!! Samfungshuset fra Lutnes: Oddheim. Gemeenschapshuis van Lutnes: Oddheim:

image

image

Gapahytte ved lokalet:

image

image

Dus de volgende keer over de jakt- og fisedagen in Elverum. Så nesten gang om jakt- og fiskedagen i Elverum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s