Kippen slachten

26 augustus
Zondag hebben we geholpen met het slachten van vijf kippen van Jos.
We waren zo hard aan het werk dat ik geen foto’s heb kunnen maken, anders zat de camera onder het bloed. Bovendien denk ik dat onze lezers niet zitten te wachten op bloederige plaatjes van spartelende kippen met doorgehakte halzen, het afstropen van de huid met veren en het verwijderen van de ingewanden. Overigens als je geinteresseerd bent in hoe het er in je lichaam uitziet, raad ik je aan om een kip te slachten, dan kun je alles goed bekijken. Veel is hetzelfde als bij ons en eigenlijk ontzettend mooi en funcioneel gemaakt/ontworpen!
Søndag har vi hjulpet Jos med å slakte fem haner. Vi arbeidte så hardt derfor kan jeg ikke ta bilder, ellers var det blod på kameraet. Dessuten tror jeg at lesere våre ikke venter på blodige bilder av sliter kyllinger med avkappede necks, stripping av huden med fjær og alle og fjerning av innvollene.
Videre, hvis du er interessert i hvordan kroppen vår ser ut som innsiden, anbefaler jeg en kylling slakting, da kan du se alt god. Mye er det samme som i kroppen vår og faktisk veldig fin og funksjonell gjort/utformet!
Hier is de slachter, Jos, met een nog levende haan.
Her er slakter, Jos, med en ennå levende hane.
image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s