Bessen

Het einde van de zomer en de herfst is erg belangrijk, dan is het bessen plukken. Iedere vrije minuut de bossen in en plukken maar, alles gratis en voor niks. Het zijn in de bossen, de uitzichten, het blijft ongelofelijk genieten en wat je er allemaal niet van kan maken, heerlijk! 

Slutten av sommeren og høsten er veldig viktig, da plukker vi bær! Hvert fri minuut drar vi in i skogen og plukker, og plukker, alt gratisk og for ingeting. Å være i skogene, utsiktene, det blir utrolig å nytte og hva man kan lage av de bærene, deilig!

1uitzicht 2uitzicht 3frambozen
4resultaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s