Wol verven 2

Voor de grote vakantie zijn we begonnen met wol te verven, na de grote vakantie zijn we verder gegaan. Deze keer was het verzamelen van paddestoelen, deze worden gedroogd en als we genoeg hebben, wordt er geverfd. Dat verven kan dus nog wel even duren. Het is een langdurig project. maar het verzamelen is al een belevenis op zich! We hebben hulp gekregen van een expert, een noorse vrouw die dit al lang doet, erg inspirerend!

Før sommerferien har vi begynt med å farge ull, etter sommerferien gikk vi videre, denne gangen hadde vi sanket sopper, som blir tørket og når vi har nok, kan vi maler. Det skal ta noe tid. Det er enlangsiktig prosjekt, men å sanke er en oplevelse i seg selv! Vi hadde hjelp av en norsk kvinne som gjør det siden lenge, veldig inspirerende!Wol verven2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s