2 thoughts on “12 januari

 1. Fantastisch! Bij ons sneeuwde het op nieuwjaarsdag, maar dat was maar een dun laagje. Ik krijg bijna heimwee naar een flinke winter, maar dat heeft op mijn leeftijd toch ook weer wat nadelen. Toch blijft het mooi om te zien. Heel veel dank voor de mooie foto’s.
  Groetjes,
  Wies T.

  Like

  • Hei Wies, dank je wel voor je reactie. En de winter brengt inderdaad een andere levensstijl met zich mee. De oudere mensen hier zijn het natuurlijk meer gewend en de winter hier is werkelijk niet te vergelijken met de winter in Nederland. Tot de volgende keer en we vinden het superleuk dat je af en toe reageert! Liefs, Johan en Marga

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s