Bijna een jaar verder

Oké, het is op een maand na een jaar geleden dat ik voor het laatst iets plaatste op ons blog. Weinig wist ik toen wat er zou gaan gebeuren en veel is er gebeurd.

Vorig jaar is op 17 mei mijn moeder overleden. Ze is op 1 maand na 94 jaar oud geworden. Een respectabele leeftijd. Aangezien mijn vader al veel eerder overleden is, in 2002, betekende dit dat mijn zus en ik alles moesten regelen. En dat hebben we gedaan en alles is inmiddels geregeld! Een drukke tijd, emotioneel en ook heel mooi.

Wat dit blog betreft, ik kwam er achter dat ik dit blog vooral bijhield voor mijn moeder, dan kon ze af en toe de foto´s zien van hoe wij het hebben, wat we zagen, deden en zo. Nu zij er niet meer is, leek de noodzaak om verder te gaan met dit blog verdwenen.
Echter na al die tijd en nadat Tomas mij zei dat het toch wel jammer was als ik niets meer zou plaatsen, kreeg ik er toch wel weer zin in. Dus vandaar dit berichtje, ik ben van plan om de komende tijd weer meer te gaan plaatsen.  Ik vermoed dat het niet in chronologische volgorde gaat gebeuren, ik zou mezelf teveel opleggen en verplichten.

Voor nu welkom terug aan mezelf en tot ziens aan alle volgers.

2017-04-09-9

7 thoughts on “Bijna een jaar verder

 1. We benne benieuwd naar de avonturen.
  Jullie waren van de zomer nog in Nederland en ik kreeg een WhatsApje op een zonnige middag ( ben je thuis ?) en ziedaar een half uurtje erna stond Johan op de stoep was een aangename verassing.

  Geliked door 1 persoon

 2. Het is zeer prettig om weer iets van jullie te vernemen vanuit jullie hjemme lande i Norge…..
  met aandacht blijf ik jullie volgen….
  med venlig hilsen…..
  Gijs Brouns

  Geliked door 1 persoon

 3. Fijn dat je het verlies van je moeder een mooi plekje hebt gegeven. En fijn om af en toe te mogen genieten van jullie leven in het Noorse land.
  Lieve groet van mij😘

  Geliked door 1 persoon

 4. Op de eerste plaats nog gecondoleerd met het verlies van je moeder, goed dat je het n plekje hebt kunnen geven en
  nu weer de draad kunt oppakken en heel leuk om jullie weer te kunnen volgen!!!
  Lieve groeten
  Jos en Ine

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s