2 thoughts on “ijs, Is

  1. Hallo Marga en Johan. Wat een prachtige foto’s. Daar kun je mooie kerstkaarten van maken. Ik geniet van de verhalen en jullie genot van de natuur en de simpelheid waarmee slecht weer wordt getrotseerd. Mooie ervaring die mij weer doet beseffen hoe verwend wij zijn. De techniek die ons ter beschikking staat. Mooi mensen om teug te keren naar waar het in dit leven echt om draait. Dank voor de foto’s en het verslag. Hartelijke groet Leo en Roselda

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s