Augustus 2017

Oude foto´s van een boottochtje op de Trysilelva in augustus 2017:

Een visarend neemt een pauze in een dennenboom aan de overkant van de rivier:

En op 31 augustus 2017 kwam koningin Sonja in Trysil op bezoek.

Mooi om haar van zo dichtbij te mogen zien en te kunnen fotograferen. Ik vind haar een bijzonder mens. Ze is nog steeds heel vitaal, en heeft een eigen wil. Laatst was op tv een insight in hun vakantiewoning en de koningin zelf vertelde van alles over de geschiedenis, de inrichting in het huis, gaf een kijkje in de keuken en de tuin en sprak daarbij met de tuinman en een kok, en een keukenhulp, zonder afstand. Bijzonder.

Na het officiële gedeelte liep ze door de menigte naar de hoofdstraat van Trysil. Daar stonden de officiële auto´s al te wachten, maar de koningin besloot dat ze net zo lief wilde lopen naar het restaurant waar men een lunch zou krijgen.

Het leuke was dat eigenlijk bijna niemand in de gaten had dat zij daar gewoon liep, slechts enkele officiële mensen waren daarbij, waaronder natuurlijk de burgemeester, en een enkele bewaker. De auto´s volgde haar stapvoets. En ik volgde haar ook…

We kwamen bij het plein voor het restaurant en daar stond een zangkoor uit Trysil. Die gaven een lied ten gehore. daarna ging het gezelschap naar binnen en was het voor mij voorbij. Een onverwachtse leuke ervaring en de koningin is zich nergens van bewust, 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s